IT SZAKÉRTŐK & SZAKMAI KOMPETENCIÁK

 

Csúcstechnológiás IT megoldások a cégünknél: képzett szakemberekkel!

Az alábbi kompetenciák szerint tudunk magasan kvalifikált kollégákat vagy teljes csapatokat ügyfeleink részére a kívánt projektek megvalósításhoz. Kollégáink nagyvállalati tapasztalattal rendelkeznek, akik már korábban elsajátították azokat a speciális technológiákat, módszereket, amelyekkel képesek a problémákat globálisan átlátni, kezelni. Rendszereinket az Agilis Módszertan előírásai szerint fejlesztjük ügyfeleinkkel szorosan együttműködve a gyártás valamennyi szakaszában.

Data engineering

Szakértő kollégáink magas szinten foglalkozik adatok rendszerezésével, tisztításával, átalakításával, továbbításával, valamint rendszerek összekapcsolásával. A hatékonyság itt kulcstényező, mert jelentős mennyiségű adat kezeléséről van szó. Főleg a Python és az SQL programnyelveket alkalmazzuk, valamint az AWS alapú felhőtechnológiákat használunk.

Data science

A Data engineering szaktudás mellett a Data Scientistek a legkeresettebb szakembereik. Ők azok, akik magas szinten űzik az adatgyűjtésre és rendszerezésre alkalmas szoftver megoldások (BI) használatát, legyen szó Qlik, Tableau vagy Power BI-ról. Az adatokba zárt intelligencia a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje. Mi az adatokból információt, és az információból értéket teremtünk.

Big Data

Az adatvezérelt működés előnyeit felismerve, a rendelkezésre álló Big Data és Business Intelligence technológiák alkalmazásával, iparágtól és felhasználási területtől függetlenül üzleti döntéseinket felkészültebben hozhatjuk meg. Mindez egy megfelelő stratégia mentén felépítve megteremti a valós idejű információkra alapozott azonnali cselekvés lehetőségét, mellyel komoly versenyelőnyre tehetünk szert.

Machine learning

Machine Learning (ML) vagy gépi tanulás, a mesterséges intelligencia egyik ága, olyan rendszerekkel foglalkoznak, melyek tanulni képesek, azaz tapasztalatokból tudást generálnak. Szakértőink elsődleges hozzáadott értéke vállalatok számára, hogy munkájuknak köszönhetően hatékonyan és pontosan dolgoznak nagy adatmennyiséggel. A munkájuk a „kívülről” érkező a minták alapján képesek olyan általánosításokra, ami alapján – a tanulási szakasz végeztével – ismeretlen adatokra vonatkozólag is „helyes” döntéseket tudnak hozni.

JAVA fejlesztés

A Java egy népszerű és széles körben használt programozási nyelv, amely óriási előnye más programenyelvekkel ellentétben, hogy a bájtkód segítségével elegendő egyszer megírni egy programot és bármely gépen futtatható és használható az operációs rendszer típusától függetlenül. Java-t nagyon sok helyen használnak. A három legnépszerűbb terület a Web-es alkalmazások, androidos applikációk, és pénzügyi szolgáltatások. A könnyű használhatóság a mellett a különböző titkosítási komponensekkel, a Java programok rendkívül biztonságosak.

Laravel//PHP fejlesztés

Földünk a legjobb PHP keretrendszere a Laravel. Fejlesztőink tudása felgyorsítja mind azt, ami a Back-end oldali programozásban nehézkes és hosszadalmas. A Laravel egy nagyszerű megoldás, ha alkalmazásfejlesztésről van szó, amely egy komplex PHP keretrendszer komoly ökoszisztémával. Főbb szakmai előnyei, hogy nagyon könnyen használható, bővíthető, fejleszthető, és gyorsan lehet vele dolgozni.

Projektmenedzsment

Projektjeink egyik legfontosabb része a PM. Kollégáink mély tudással rendelkeznek az informatikáról, és SCRUM keretrendszerben dolgoznak, folyamatosan ellenőrzik a sprinthatáridőket, ellenőrzik a sprint backlogokat, ütemezik a feladatokat, a résztvevővek információval látják el, összegezve kézben tartják a projektet annak érdekében, hogy a határidő minden esetben megvalósuljon.

Tesztelés

A Nextentnél biztosítani tudunk manuális és automatizálási szakembereket is a projekt méretétől, komplexitásából függően. A tesztautomatizációs kolléga azokat a teszt folyamatokat írja meg kódnyelven, amelyek standardizálhatók. A tesztelés során elvégzett feladatokat a tesztautomatizáló több száz vagy ezer eszközre vetítve szimulálja, a kapott eredményeket kiértékeli, riportot készít belőlük, felhívja a figyelmet a hibákra, és javítási javaslatokat is tesz.