DevOps

 

A DevOps megoldások pénzt és időt spórolnak a szoftverfejlesztés terén!

A DevOps egy üzleti kultúra és módszertan a szoftverfejlesztés és üzemeltetés összekapcsolására. Célja a gyorsabb és gördülékenyebb fejlesztés, az automatizált folyamatok bevezetése, ebben pedig a kommunikáció, a közös célok megértése és az agilis munkamódszerek kiemelkedő fontosságúak. A DevOps segítségével a fejlesztő csapat gyorsabban reagálhat a változásokra, korábban felismerheti és javíthatja a hibákat, amivel hosszú távon növelheti a vállalat versenyképességét és ügyfél elégedettségét.

A gyors ütemű fejlesztés és piacra jutás ma két olyan kulcsfontosságú tényező, amelyek meghatározzák egy IT vállalat sikerét. Ehhez pedig elengedhetetlen a kulturális egyensúly és a megfelelő kommunikáció a fejlesztők (DEV) és az üzemeltetők (OPS) között. 

A DevOps megoldások áthidalják a szakadékokat az elsődleges operatív csapatok között a hatékony együttműködés és a fokozott termelékenység érdekében.

A Nextent több évtizedes IT-kompetenciával és olyan szakértői csapattal rendelkezik, amely a sikeres DevOps megvalósítási stratégia kialakítását képes hatékonyan támogatni. Tanácsadási szolgáltatásunk számos képességet felölel, beleértve az iteratív és inkrementális fejlesztést, terhelésvezérlést, a könnyű architektúrát, a biztonságot és automatizált tesztelési technikákat.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

 • értékelés és tervezés, DevOps Assessment ütemterv létrehozása
 • pilot rendszer létrehozása
 • folyamat kialakításaa megadott területeken
 • CI/CD Pipeline
 • folyamatautomatizálás a kódgenerálástól a gyártásig
 • biztonsági integráció és menedzsment
 • alkalmazásfejlesztés és karbantartás
 • rendszeres monitoring
 • release menedzsment

ÜZLETI ELŐNYÖK

 • felgyorsult üzembehelyezés és kiadás azáltal, hogy megszűnnek a részlegek közötti konfliktusok és a nem működő visszacsatolási folyamatok
 • a hibák gyorsabb észlelése, és a megoldásukhoz szükséges idő csökkenése
 • barátságos munkakörnyezet, amely elősegíti az átláthatóságot, a szoros együttműködést

munkamódszerek

Igényfelmérés

A kiszervezett informatikai szolgáltatások igényfelméréssel és tervezéssel kezdődnek. Alaposan átnézzük és kiértékeljük az üzleti stratégiát, meglévő struktúrát és folyamatokat. 

Ezt követően elemezzük az adott informatikai rendszert és/vagy üzleti igényt, valamint a fejlesztés kulcs területeit.

Konzultáció

Az üzleti és fejlesztési igények megismerése után, részletekbe menő módszertannal szolgáljuk ki az adott üzleti és fejlesztési igényeket, amelyből elkészítjük az ajánlatot. Ennek melléklete egy átfogó technikai specifikációt és az erőforrásterv.

Projekt tervezés és kivitelezés

Amennyiben minden elvárás konkretizálódik és szerződést kötünk, az előzetes terveket véglegesítjük,minden igényt pontosítunk, majd elkezdjük a munkát. 

Minden projektre dedikált embereket biztosítunk, hogy minden a tervek szerint és ütemben haladjon.

Szoftverfejlesztési erőforrás garancia

Mi a Nextent-nél garantáljuk, hogy a szerződésben megállapodottak szerint dolgozunk és számolunk el ügyfeleinkkel. Tapasztalatból tudjuk, hogy senki sem fizet szívesen lényegesen többet annál, mint ami az eredeti elképzelése volt a projekt tervezése során.

MI VAGYUNK A NEXTENT

Budapesti székhellyel több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező cég vagyunk.

Élvonalbeli adat, és adathoz kapcsolódó projektek tervezésével és kivitelezésével és ehhez kapcsolódó technológiákkal támogatjuk ügyfeleinket, amelyek  lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

MI VAGYUNK A NEXTENT

Budapesti székhellyel több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező cég vagyunk.

Élvonalbeli adat, és adathoz kapcsolódó projektek tervezésével és kivitelezésével és ehhez kapcsolódó technológiákkal támogatjuk ügyfeleinket, amelyek  lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

Tudjon meg többet szolgáltatásunkról

BESZÉLGESSÜNK!

Mondja el nekünk, melyek az Ön üzleti kihívásai, és mi megtaláljuk, hogy a mi a legmegfelelőbb megoldás vállalkozása számára.

  Melyik szolgáltatásunk vagy termékünk érdekli?
  Többet is választhat.


  * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.