A legjobb IT
megoldások

A legjobb IT
megoldások

Magas minőség, nagy hatékonyság 20 éve!

A Nextent 20 év szolgálja ki ügyfeleit egyedi alkalmazások fejlesztésével. A speciális igényeket magasan kvalifikált szakértőink támogatásával testre szabottan oldjuk meg.

Minden projektünk alapvető szemlélete az üzleti eredményesség vagy egy létező projekt esetén üzleti eredményesség javítása. A modern üzleti szemléletünk lehetővé teszi az állandó digitális átalakulásban, hogy az általunk fejlesztett rendszer képes legyen valós időben reagálni az eltérő üzleti elvárásokra és a piaci körülmények változására.

A fejlesztés teljes életciklusa során biztosítja a szükséges projektmenedzsmentet, elemzői, fejlesztői, tesztelői erőforrásokat, melynek eredményeképpen minőségi, tesztelt, jól dokumentált rendszert szállítunk.

Cégünk minden esetben a legmodernebb technológiákra építve szállít élvonalbeli, az üzleti igények és a szervezeti paraméterekhez pontosan illeszkedő üzleti alkalmazásokat.

főbb szakmai értékeink

Biztonság

Kiemelten fontos, hogy megvédjük adatainkat és információinkat.

Kiterjesztett együttműködés

A kiterjesztett együttműködés lehetővé teszi, hogy több csapattal és szervezettel dolgozzunk együtt hatékonyabban.

Legkorszerűbb adatkezelés

A legkorszerűbb adatkezelési módszerek segítenek nekünk hatékonyabban kezelni és értelmezni az adatainkat.

Maximális rugalmasság

A maximális rugalmasság lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljunk a változó igényekre és kihívásokra.

Agilis módszertan

Az agilis módszertan segít nekünk jobban alkalmazkodni a változó környezethez.

Teljesítménymérés és értékelés

A teljesítménymérés és értékelés segít nekünk megérteni, hogy hol állunk, és hogyan javíthatjuk teljesítményünket a jövőben. Ezzel nagyobb üzleti értéket garantálunk ügyfeleinknek.

szektorok, amelyben otthon vagyunk

T&M

Hazánkban elsők között kezdtük a T&M (Time and material) alapú szolgáltatást, ezért is vagyunk képesek magas kompetenciával bíró szakértők és akár teljes csapatokat az ügyfél rendelkezésére bocsátani rövid időn belül.

A magas minőségű munkát az ISO 9001-es minősítésünk is garantálja, a részletes munkatárs kiválasztási procedúra mellett. Jól tervezett infrastruktúrával dolgozunk, ezért a projektre allokált munkatársaink ügyfélnél, de akár otthoni irodából, vagy hybrid környezetben is dolgozhatnak. Rugalmasságunk miatt nálunk minden az ügyfél igényektől függ.

A Nextentél folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legújabb és a legmodernebb technológiák implementálásával fejlessztjük folyamataink, képezzük kollégáink kompetenciáját, annak érdekében, hogy munkák a lehető legnagyobb üzleti értéket garantálja ügyfeleinknek.